divendres, 21 de setembre del 2012

2 milions al carrer, i ara què?

El passat 11S entre un milió i mig i dos milions de persones es van manifestar clara i meridianament per l’Independència. El president Mas sembla que ha agafat el testimoni del desig de gran part del seu poble, i ara què?
Doncs ara és la nostra hora, l’hora dels dos milions de catalans que ens vam manifestar, i de tots aquells milions que tot i no manifestar-se volen el mateix. Espanya reacciona i reaccionarà, amb bones i males arts, amb manipulacions i tendenciositats. Ho fa organitzant “Grans Debates” on l’únic tertulià que era polític en actiu representava el partit amb menys vots del parlament de Catalunya, on van fer pinça entre les esquerres i les dretes, on el públic/claca era d’unes determinades característiques, on per cada opinió a favor de l’Independència ni havia el triple en contra, on un “en teoria prestigiós” economista, cridava com un energumen per tapar les opinions d’un gran Marc Guerrero. 
També tindran al seu servei la Fiscalia de l’estat, la judicatura, hisenda... Veurem com imputen de suposats delictes als nostres líders (per arxivar-les al cap de vuit anys), com els humilien portant-los en furgons i emmanillats a la vista de tothom fins a l’audiència, al mateix temps que Fabras, Camps, Ratos i companyia són tractats com a grans prohoms de la seva societat. Els veurem al més pur estil Mourinho, al més pur estil caverna mediàtica, falsejant dades (com el dia que van borrar un jugador per denúnciar un fora de joc inexistent), intentaràn desprestigiar totes les nostres institucions (Mossos, bombers, funcionaris...) per desprestigiar l’autogovern. Pressionaran amb males arts a Europa i l’esfera internacional, amb periodistes a sou, amb les seves eines d’estat (recordeu de l’escàndol de la selecció de hoquei), amenaçaran amb boicots, intentaran encendre els ànims dels catalans (per tal de que reaccionem al seu nivell, i que la nostra reacció espanti o mobilitzi els catalans espanyolistes).
Ells tenen aviació (jutges i fiscals), tenen artilleria (una ràtio de 30 a 1, en mitjans de comunicació, i a sobre els nostres mitjans intentaran ser equitatius i donar veu a tothom), però nosaltres tenim la millor infanteria de marina del món, milions de catalans amb les conviccions clares i el cor ple d’esperança, la missió dels quals és convèncer, de bon rollo, als espanyolistes de Catalunya que ha arribat el moment, que el millor per ells i els seus fills és la independència, que a ells també els roben i insulten, que quant siguem independents Espanya serà una nació amiga i posarem pantalles gegants per seguir la roja; i aconseguir que el dia del referèndum, si per ells votar SÍ és massa, es quedin a casa i ens deixin decidir a la resta el nostre millor futur.