divendres, 28 de setembre del 2012

Contra les mentides, civisme i feina ben feta.

UPy D "és intolerable" que "es desviïn fons públics cap a finalitats partidistes", i adverteix als alcaldes, Carles Puigdemont i Santi Vila, "de la responsabilitat administrativa, i fins i tot penal, que se'n podria derivar", el fet que Girona i Figueres "noliegin trens especials per a transportar manifestants independentistes" és una acció "que recorda massa a d'altres èpoques en les que es pagava autocar i entrepà als que assistien a la plaza de Oriente".
El partit de Ciutadans (C's) per la seva banda, es va manifestar dies  abans de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya per reclamar que els alcaldes de Figueres i Girona presentessin la seva dimissió després de "destinar diners públics" en el lloguer dels combois.
Doncs bé, a part de l’èxit d’organització i civisme que van representar, absolutament cap incident, tot va anar a l’hora, i els trens es van deixar immaculats (un mèrit dels organitzadors i sobretot de tots i cadascun dels viatgers) els trens han tingut uns superhabit d’uns 3000€, que han estat donats al banc d’aliments. Per cert tothom s’ho va pagar tot, l’entrepà també (on regalen coses amb els diners dels catalans és en altres latituds).
Publicat, entre d'altres, al Punt Avui el 24 de Setembre de 2012.